1. Eerste foto's Xbox Series X duiken op bij Duitse beurs

Eerste foto's Xbox Series X duiken op bij Duitse beurs

Afmetingen nog niet beken

De eerste foto's van de Xbox Series X zijn verschenen. De console werd tentoongesteld op de Duitse beurs Xperion in Keulen.

De Series X werd achter glas tentoongesteld door de winkel Saturn. Op onderstaande afbeeldingen is de console van dichtbij te zien, inclusief een groene cirkel aan de bovenzijde. Ook is te zien dat de Series X beschikt over een HDMI-uit-poort, twee usb-aansluitingen, een aansluiting voor externe SSD's en een LAN-aansluiting heeft.

De Xbox Series X verschijnt in november. Een prijs, afmetingen en exacte releasedatum zijn nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Afmetingen zijn al bekend gemaakt toen Digital Foundry hands-on kon met de console. 15,1x15,1x30,1 centimeter. Weegt een kleine 4,5 kilo.

  Blijf het een mooi ding vinden. De nopjes aan de zijkant, zodat je m ook meer kan leggen, hadden voor mij idealiter aan de andere zijde gezeten. Dan waren ze in mijn set-up in de woonkamer uit het zicht geweest. Maar als dat alles is waar ik over klaag, dan valt het allemaal wel mee ;)
 • @That Mr Awesome Nopjes zijn voor mij eigenlijk ook het enige punt waar ik geen fan van ben maar snap natuurlijk ook wel weer dat ze daar voor hebben gekozen. Vind het zelf ook nog steeds een prachtige strakke console.
 • Het lijkt wel zo'n vuilnisbak met aan de bovenkant zo'n rooster om je peuken in uit te maken. Vreemd ding hoor, al net zo vreemd als zijn naam.
 • @Monojaxx
  Dat van die bovenkant vond ik dus ook. Wel grappig om te zien hoe meningen verschillen. Zo vind ik de PlayStation 5 echt een mooi design, maar daar denken velen anders over.
 • @Monojaxx

  De bovenkant vind ik raar, maar ik vind het design van de Xbox Series X wel mooi. Ik hou wel van strak.

  De PlayStation 5 heeft ook zijn charme, dat design begin ik ook hoe langer hoe meer te pruimen!
 • Heel mooi en strak ding.
  Day one, indien geen 599 euro.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren