1. Alle video's en onthullingen van de Mortal Kombat 11-livestream

Alle video's en onthullingen van de Mortal Kombat 11-livestream

Spelers kunnen personages naar eigen smaak aanpassen

Gisteren werd er een livestream van Mortal Kombat 11 uitgezonden. Hier werden diverse personages en de eerste gameplay van het vechtspel getoond.

Een van de nieuwe personages is Geras, die de tijd kan beïnvloeden. Andere speelbare personages zijn Scorpion, Baraka, Sonya Blade (gespeeld door actrice en worstelaar Ronda Rousey), Sub-Zero, Raiden, Jax, Kung Lao, Shinnok, Kronika, Liu Kang en Shao Kahn. Laatstgenoemde is bestemd voor mensen die de game reserveren.

De personages kunnen ook op allerlei manieren door spelers worden aangepast. Zo zijn er diverse skins voor het uiterlijk, intro- en winst-vieringen, maar ook speciale moves en brutalities die via gameplay kunnen worden ontgrendeld en aan personages worden gekoppeld.

Mortal Kombat 11 komt op 23 april uit op pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch. PS4- en Xbox One-gamers die de game reserveren krijgen automatisch toegang tot een bèta op 28 maart. Hieronder zijn diverse trailers van de game te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Jung Lau = Kung Lao
    Shinook= Shinnok

    Live stream gezien, zag er wel dik uit, alleen krijg het gevoel dat het meer Injustice style is, geen stamina bar, dus ben bang dat het een zone game gaat worden.
    dat zie ik dus niet zitten, MKX was aardig een snelle fighting game.
    Moet de game zelf spelen om echt te kunnen oordelen dit is wat ik heb gezien in de stream
  • @BiohazardJP Thanks!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren