1. Eerste in-game beelden van Assassin’s Creed Valhalla getoond

Eerste in-game beelden van Assassin’s Creed Valhalla getoond

Game verschijnt eind dit jaar

Ubisoft heeft tijdens de Inside Xbox-uitzending vanavond de eerste in-game beelden van Assassin’s Creed Valhalla getoond in een trailer.

Ubisoft kondigde vorige week Assassin’s Creed Valhalla aan. Hierin speelt men als de Viking Eivor, de leider van een groep Noormannen die uit Noorwegen zijn verdreven. De clan komt in gevecht met de Saxons, onder leiding van koning Aelfred van Wessex.

De game speelt zich in de negende eeuw af en bevat Noorwegen en Engeland als speelbare locaties. Valhalla introduceert nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om eigen nederzettingen uit te bouwen en macht en invloed te verkrijgen. Ook kunnen spelers nu in elk hand een ander wapen gebruiken. Het is, net als in Assassin's Creed Odyssey, ook mogelijk om als vrouwelijk personage te spelen.

Assassin’s Creed Valhalla komt eind dit jaar uit op Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ten eerste vrijwel geen gameplay. En ik vond het er niet heel best uitzien.
 • @smaakmaker Precies dat! Zeer terleurstellend al die games. Dirt 5 zag er gewoon uit als een xbox one x game. Ik heb zelf een xbox one x en ps4 pro. Maar ps5 is nu al de winnaar. God of War 2, Spiderman 2, Ratchet and Clank, Horizon zero Dawn, en straks op de ps4 pro dan nog. Last of us 2. En Ghost of Tsushima. Ik ga voor die meuk die ik gezien hebt echt geen xbox one x serie halen. Forza ben ik nu wel klaar mee, en zoveelste gears of war blaast me ook niet weg.
 • @Kampioen Je verveelt met je "mening", en je valt in herhaling ventje
 • @Kampioen eindelijk iemand die het gewoon durft te zeggen je ben mijn held ;)
 • @djodjo Thanks gozer. Als je zegt waar het op staat kunnen ze het niet hebben hier. Dom schapen volk joh. Net als die mongolen die denken dat je moet binnen blijven voor corona, de overheid naait ons gewoon!
 • Ziet er leuk uit! Ik had alleen meer gameplay verwacht zoals met hun persconferentie tijdens het aankondigen van Origins.
 • Kan niet wachten om deze game op de Series X te spelen. Setting spreekt me erg aan en in engine beelden zagen er erg goed uit. Ben blij dat ze een ander soort progressie systeem gaan gebruiken dan player levels. Vond het zelf niet erg om de sidequests te spelen in Origins en Odyssey maar toch wel fijn om geen sidequests te hoeven grinden om verder te kunnen met de story.
 • Jammer dat er maar weinig gameplay werd getoond. Zag er wel machtig mooi uit. Hopelijk snel een 15 minuten durende gameplay video.
 • @Meta_coola

  Zat je te kijken met rode strepen op je gezicht, vikings helm, en met een berenvacht op je schouders?
 • @CyberFl

  Nee want hij is geen fanboy dat weet je toch haha.
 • @CyberFl

  Nah zo'n fan van vikingen ben ik niet.
 • @Meta_coola

  Haha ja voor jou wel ouwe ac fanboy. Ook ontken je dat nog steeds dat je een Ac fanboy bent. Wat je zag vond ik helemaal niet indrukwekkend. Net zoals de oude delen. Maar jij bent totaal blind voor de mindere kanten van ac.
 • @smaakmaker
  Ik weet niet of je je bril op had, maar volgens mij zag het er prima uit.
  Of zat je speciaal klaar om op meta te bashen?
 • @Gaaiz

  Nee hoor ik vond het er nog niet super uitzien heb mooiere open world games gezien bijv rdr2.

  En nee ik bash meta niet maar ik wordt moe van dat alles van ac volgens mij fantastisch is.
 • @smaakmaker
  Uit deze beelden kan ik niet halen dat RDR2 mooier is. Ik zie wel dat er veel meer detail in de wereld zit. Kijk bijvoorbeeld naar de "woonkamer".

  En ja.. Ik "wordt" ook weleens moe van jouw comments. ;)
 • @Gaaiz

  Zal morgen nog eens kijken. Maar ja maar dat fanboy geneuzel doet hij al jaar in jaar uit zonder dat er wat aan gedaan wordt door jullie . Hij mag maar alles blijven roepen. En dat vind ik bijzonder. Maar misschien ziet het er op mijn eigen tv mooier uit want mijn vriendin heeft een oudere tv.
 • @smaakmaker er is nog amper openwereld gameplay getoont en dan ga je al vergelijken met rdr2 erg sneu. Als ik jou was zou ik trailers maar lekker overslaan als je niks nuttigs te melden hebt.
 • @masters007

  Nee we hebben idd nog weinig gezien maar wat we zagen vond ik geen wauw factor hebben. Maar ik schrijf de game ook nog niet af. Want misschien met een goede gameplay demo ga ik hem ooit voor 30 halen.
 • @smaakmaker

  Kaasie, ik kan mij herinneren dat je zelf ook wel eens onder vuur gelegen hebt omdat je veelal negatief was. Nu kwam je hier herboren terug met de naam 'Smaakmaker' en aan het begin was je lekker positief en was het zuur pruimerige er een beetje af (wat ik tevens ook wel een beetje heb gemist, want dit hoort een beetje bij je). Ik merk alleen dat je tegenwoordig weer volledig in jouw oude harnas gekropen lijkt te zijn = Meta uit de tent lokken en veelal voorbarig negatief in de comments.

  Kaasje, ik mag je graag en een kritische houding hebben is goed. Maar je lijkt een beetje af te glijden naar het negatieve. Ook is het niet nodig om Meta er constant eraan te herinneren dat hij een fanboy is, of moeite te doen om hem dit met eigen woorden te laten toegeven. Onnodig en niet goed voor de sfeer hier, ik voorzie namelijk dat IG je ook dit account gaat ontnemen als dit zo doorzet. Wees dat voor, ik heb je er graag bij namelijk.
 • @benjaminben

  Bedankt voor de reactie. En je hebt gelijk beetje weer in de smaak maker modus komen. En Meta coola gewoon laten gaan. Lukte me aan het begin ook.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren