1. Bekijk de eerste gameplay van Baldur's Gate 3

Bekijk de eerste gameplay van Baldur's Gate 3

Early Access-versie lanceert dit jaar

De eerste gameplay van Baldur's Gate 3 is getoond door Larian Studios.

De game moet dit jaar nog als Early Access-titel beschikbaar komen op pc. Ook de Google Stadia-versie staat nog altijd gepland.De game draait op de nieuwe Divinity 4.0 engine en kan zowel in single- als multiplayer worden gespeeld.

Volgens de makers bevat de game honderden locaties om te bezoeken, wat meer dan honderd uur aan gameplay oplevert. Daarbij bevat de game een turn-based modus. Gevechten in het spel zijn sowieso turn-based, maar door deze modus aan te zetten kunnen spelers voor alle situaties in de game, waaronder puzzels en het indelen van de party, hun tijd nemen.

Hieronder is de opening cinematic en uitgebreide gameplay te zien. Een precieze releasedatum voor de game is er nog niet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ziet er awesome uit! Nu ik recent Baldur's Gate 1 en 2 eindelijk van mijn backlog heb geschrapt kan ik me wel voorstellen dat fans een beetje teleurgesteld zullen zijn met deze reveal, want het komt absoluut over als de D&D editie van Divinity: Original Sin in plaats van een Baldur's Gate 3. Ik ben zelf sowieso alleen maar blij dat turn-based de focus krijgt en er geen RTwP systeem komt. Verder ga ik er vanuit/hoop ik dat de toon anders genoeg zal zijn om zich te onderscheiden van Larian's eerdere games, zelfs als het qua mechanics en uiterlijk bijna identiek voelt.
  • Het ziet er fantastisch uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren