1. De eerste gameplay van Star Wars Jedi: Fallen Order

De eerste gameplay van Star Wars Jedi: Fallen Order

Game komt op 15 november uit

De eerste gameplay van Star Wars Jedi: Fallen Order is beschikbaar. EA toonde de video tijdens zijn EA Play-livestream.

EA toonde bijna een kwartier aan gameplay van het aankomende spel. Hierin is te zien hoe het hoofdpersonage de Force gebruikt om vijanden te verslaan en de omgeving te beïnvloeden. Met zijn lightsaber weert hij kogels en valt hij aan.De gameplay speelt zich af op Wookiee-planeet Kashyyyk.

Star Wars Jedi: Fallen Order draait om het falen van de Jedi Order na Episode 3. Spelers nemen de rol aan van de beginnende Jedi Cal Kestis, die Order 66 overleeft en op de vlucht is voor The Empire. De game van Respawn Entertainment komt op 15 november uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wauw EA weet zowaar m'n interesse op te wekken. Vooral het feit dat singleplayer is trekt mij aan. SP >>>>MP. Combat komt wat standaard hack & slash over, maar dat is niet per definitie slecht.
 • Kijk eens aan…………een EA game die ik echt ga kopen :)
 • Ben niet omver geblazen ofzo, maar hou de game wel in de gaten. Lijkt me best leuk te worden.
 • Ik ben alleen zo teleurgesteld doordat de game generic eruit ziet en niet echt flashy. Dingen die je graag ziet in Star wars, spectaculaire snelle actie waar de kogels om je oren vliegen. Nu lijkt het op Lego star wars waar je van Kamer met vijanden -> puzzel -> kamer met vijanden ga.
 • @ShadowhunterrX
  Misschien wordt het later in de game wat chaotischer? De eerste paar minuten van God of War waren bijvoorbeeld ook wat "rustig" zegmaar.
 • @blue_blade_3
  Ik heb het zelf niet gespeeld, maar was het gevecht aan het begin van GOW niet juist ontzettend episch ;)
  On: De gameplay beelden die ze lieten zien was 3 uur in het spel. Dus het was niet aan het begin van de game
 • @Thoom079
  Aha dan zit ik verkeerd. Zonde dan want wat ik hier heb gezien vond ik niet zo boeiend.
 • Het ziet eruit als The Force Unleashed, een spel van ruim tien jaar geleden. Het is niet slecht, maar zeker niet goed.
 • Er zit blijkbaar geen stealth in. Jammer want in de eerste 3 films doen ze altijd op z'n minst een poging om zonder kabaal voortgang te maken. De beesten op de planeet zijn ook al niet echt inventief: een grote spin en grote bijen.
  Verder is het allemaal erg lineair en hoewel dat prima is zien we de huidige cinematic games toch wel wat open gebieden hebben of meerdere routes om hun doel te bereiken.
  Maar ik kijk zeker uit naar de reviews en hoop dat het een geweldige sp game is zonder monetization flauwekul.
 • Ik vond het op 1 of andere manier toch wel tegenvallen.
 • Ik ben geen Star Wars fan, en deze game haalt mij dus ook niet over direct te halen.
  Als het een goed spel is, pik ik het misschien later op met een korting ofzo.
  Het vechtsysteem zag er op zich best goed uit, maar ik mis de uitdaging.
  En, toegegeven, de droid is best cool.
 • Als Star Wars fan zijnde ben ik blij dat er eindelijk weer eens een SW single player game wordt uitgebracht. Ik had voor de trailer release toch wel hoge verwachtingen ( ondanks het feit dat EA de publisher is). De gameplay viel mij toch wel tegen om wel de volgende punten:

  - Het lijkt erg simpel. Stormtrooper met lightning weapon is in enkele hits al dood. De force is erg overpowered. Naar mijn weten viel dit in SW: jedi knight en outcast wel mee. Ik zie liever wat meer uitdaging d.m.v. uitdagende gevechten tegen siths en puzzelelementen.
  - Ik had het vet gevonden om zelf te bepalen of je de light of dark side zou kunnen kiezen.
  - Voor elke scheet krijg je een ability point. Ik heb liever een systeem waarin je beloond wordt voor echt iets prestigieus.

  Ik weet dat het maar 14 minuten zijn, maar ik ben gewoon niet blown away. Het voelt meer aan als een dark souls light meets AC platforming in een SW jasje.
 • i love it :D precies wat ik wilde, Force unleashed meets Tomb raider :p haha

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren