1. Eerste helft van de Minecraft Caves & Cliffs-update verschijnt 8 juni

Eerste helft van de Minecraft Caves & Cliffs-update verschijnt 8 juni

De tweede helft komt pas eind 2021 uit

De eerste helft van de Caves & Cliffs-update voor Minecraft verschijnt volgende week, op 8 juni.

Dat heeft uitgever Mojang aangekondigd via hun website. Onlangs werd al bekendgemaakt dat de Caves & Cliffs-update in tweeën gesplitst zou worden, omdat dit in de woorden van Mojang hun “meest ambitieuze” project tot nu toe is. De tweede helft van deze update verschijnt ergens aan het einde van 2021, een precieze releasedatum heeft Mojang nog niet onthuld.

De Caves & Cliffs-update komt voor zowel de Bedrock als de Java-versie van de game uit, wat betekent dat spelers op alle platformen ermee aan de slag kunnen. Het is dus het meest ambitieuze project dat Minecraft ooit gezien heeft, door de grote aanpassingen aan de willekeurig gegenereerde wereld van Minecraft. Een groot aantal nieuwe blokken wordt aan het spel toegevoegd, en de manier waarop de wereld gegenereerd wordt is in het algemeen een stuk mooier en realistischer. Ook wordt er met de update een geit toegevoegd, die niet bang is om een flinke kopstoot te geven wanneer hij uitgedaagd wordt.

De eerste helft van de Minecraft Caves & Cliffs-update is vanaf 8 juni beschikbaar op alle platformen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Niels Arts Heeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren