1. Eerste Luigi’s Mansion 3-dlc nu beschikbaar

Eerste Luigi’s Mansion 3-dlc nu beschikbaar

Nieuwe multiplayer-content

De eerste dlc van Luigi’s Mansion 3 is vanaf vandaag beschikbaar in de Nintendo e-Shop. Het gaat om het eerste deel van multiplayer-dlc die vorig jaar werd aangekondigd.

Officieel stond de release van het dlc-pakket gepland voor eind april, maar fans kunnen ruim een maand eerder ermee aan de slag. De dlc bevat drie nieuwe minigames voor de Luigi tegen Gooigi-multiplayermodus. Verder worden drie nieuwe kostuums en spoken aan de modus toegevoegd. Mensen die het pakket hadden gereserveerd krijgen er ook nog een Polterpup zaklamp bij voor in de Tumulttoren (Scarescraper) en verhaalmodus.

Bekijk hieronder de trailer van het dlc-pakket hieronder.

Het eerste deel van de Luigi’s Mansion 3 multiplayer-dlc is vanaf nu beschikbaar in de e-Shop. Het tweede deel van de dlc komt naar verwachting in juli uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren