1. Eerste officiële gameplay-beelden Marvel's Avengers vrijgegeven

Eerste officiële gameplay-beelden Marvel's Avengers vrijgegeven

Speel als jouw favoriete Avenger

Square Enix heeft de eerste officiële gameplay-beelden van Marvel's Avengers vrijgegeven.

In de gameplaytrailer zien we de bekende superhelden uit het Marvel-universum het opnemen tegen verschillende vijanden. Zo zien we onze grote groene vriend: de Hulk alles om zich heen kort en klein slaan terwijl hij zich een weg probeert te banen door vijandige gebieden. Daarnaast zien we de Marvel-helden een plan bedenken dat vervolgens onder andere door Captain America wordt uitgevoerd. Captain America slaat er vrolijk op los in deze gameplaytrailer en er is te zien dat het schild van Cap net zoals in de films als schild en als wapen gebruikt kan worden.

In de video zien we ook dat Marvel's Avengers gebruikt maakt van quicktime-gameplay. Zo zien we Black Widow een tijdje meevliegen met een slechterik en tijdens deze cutscene dient de speler aan aantal knoppen in te drukken zodat Black Widow rake klappen uitdeelt.

Marvel's Avengers is een verhaalgedreven spel dat in third-person wordt gespeeld. Het actiespel volgt de helden van Marvel terwijl het Avengers team opnieuw opbouwen. Ook kunnen er missies worden gespeeld met vrienden over de hele wereld. De vaardigheden van de helden kunnen worden aangepast en kleding kan worden veranderd. Eerder werden er al eens gelekte beelden van het spel gedeeld.

Check de gameplaytrailer van 19 minuten hier.

Tijdens E3 werden al een aantal dingen bekendgemaakt. zo zitten vrijwel alle bekende helden uit het Marvel-universum in het spel, zoals Captain America, Thor, Bruce Banner (de Hulk), Black Widow en Iron Man. San Francisco viert de opening van een nieuw hoofdkantoor van de Avengers. Er wordt een poging gedaan om nieuwe technologie te stelen, en de Avengers worden hiervan beschuldigd. Vijf jaar later bedreigt iets slechts de wereld, en moeten de Avengers alsnog in actie komen. Het verhaal is compleet uniek voor de game gemaakt.

Bekende stemacteurs Nolan North en Troy Baker spelen respectievelijk Tony Stark en Bruce Banner. De game krijgt daarnaast een online modus waarin spelers met z'n vieren samenwerken. Alle nieuwe locaties en helden die als dlc aan de game worden toegevoegd, zijn gratis voor alle spelers. De game bevat geen lootboxes.

Check de aankondigingstrailer hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

 • Raar dat ze totaal andere gezichten gebruiken voor deze game dan uit het MCU. Daarnaast zijn de kostuums grotendeels wel hetzelfde. Ook die voice-overs zijn heel anders. Maak er dan personages van zoals uit de comics.
 • @Monojaxx

  Omdat Marvel een aparte universum wilt creëren op consoles, Spiderman PS4 en nu the Avengers.
 • @Monojaxx

  Ze willen zoveel mogelijk nog incashen met Endgame, maar geen 40 miljoen uitgeven aan Robert Downey jr. voor z'n gezicht.
 • @CyberMaranoid

  Nogmaals, het is een eigen universum. In de comics heb je toch ook geen Robert Downey jr ofwel?
 • @CyberFl

  Tegenwoordig hebben ze Tony Stark in de comics wel laten lijken op Robert Downey Jr.
  Niet zoals Ultimate Nick Fury en Samuel L Jackson. Maar in de comics heeft Tony Stark tegenwoordig veel minder weg van een Spanjaard dan hij vroeger had.
 • @Monojaxx

  De game is juist accuraat aan hoe zij in de comics eruit zien, sowieso pre-MCU looks.
  Ook Spider-Man PS4 is hier vrij accuraat in, buiten het kostuum(maar deze zijn altijd optioneel).
  Mensen klaagden dat Tony Stark eruit ziet als een terrorist, maar das letterlijk de skin tone die ze in de comics gebruiken en hij heeft vaak genoeg lang haar in de comics.
 • Waarom doet men altijd zo moeilijk met het lijkt niet op de MCU characters. Nee inderdaad omdat op de huidige comic characters lijkt. Ja ook de kostuums lijken meer op die van de comics dan de MCU.
 • @Meta_coola

  Klopt zeker. Enkel Captain America's kostuum is niet echt accuraat te noemen.
  Maar dat maakt niks uit, uiteindelijk kan iedereen die erom klaagt toch zelf kostuums uitkiezen.
 • De gameplay ziet er echt heel vet uit nu we het goed kunnen bekijken.
  Ik ga het zeker halen, hopelijk dat ik mijn beste vriend met die tijd kan overhalen.
  Anderen die willen klagen over het uiterlijk van de personages: Deze personages zijn accuraat aan de comics, niet de MCU.
  En ze zien er zelfs behoorlijk goed uit. Sommige designs doen mij ook denken aan Earth's Mightiest Heroes, waar mensen ook niet klaagde dat het niet op de MCU leek.

  Ze hebben dit spel ook nooit geadverteerd als een MCU game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren