1. Eerste Overwatch-novel verschijnt in 2020

Eerste Overwatch-novel verschijnt in 2020

The Hero of Numbani

Blizzard breidt zijn merchandise-lijn van Overwatch uit met het eerste officiële Overwatch-boek. De novel genaamd The Hero of Numbani werd gespot op de website van Amazon.

Uitgever Scholistic heeft aangekondigd dat ze de Overwatch-novel op 5 mei 2020 gaan uitgeven. Het boek vertelt het verhaal van Efi, de maker van de Overwatch-held Orisa en held van Numbani. Naast Efi komen ook de Overwatch-personages Doomfist, Lúcio en Orisa in het boek voor. De novel is geschreven door Nicky Drayden, in samenwerking met de originele Overwatch-bedenkers.

"In een nabije toekomst leven mensen en humanoid robots in vrede samen, maar alles verandert wanneer de terroristen aanvallen en de vrede proberen te verstoren. Dit is het moment dat held Efi Oladele opstaat", verklapt de synopsis van het boek.

Wanneer de stad van Efi onder aanval ligt door de schurk Doomfist, besluit de jonge dame het ultieme wapen te bouwen, genaamd De beschermer van Numbani.

Wat opvalt is dat Amazon vermeldt dat het Boek 1 is. Dit lijkt er op te wijzen dat The Hero of Numbani het eerste boek uit een reeks is. Vooralsnog lijkt het boek exclusief digitaal verkrijgbaar, aangezien er wordt gesproken over een e-book.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren