1. Vijf nieuwe personages voor Dragon Ball FighterZ seizoen 3

Vijf nieuwe personages voor Dragon Ball FighterZ seizoen 3

Vijf nieuwe personages

Bandai Namco kondigt met een trailer vijf nieuwe personages aan voor seizoen 3 van Dragon Ball FighterZ. Dit nieuwe seizoen begint op 28 februari.
Kefla Dragon Ball Z

De trailer voor het volgende seizoen van Dragon Ball FighterZ begint met de aankondiging van Ultra Instinct Goku. Vervolgens komen er vijf velden voor nieuwe personages in beeld, waarvan drie nog een vraagteken hebben. De vechter die naast Ultra Instinct Goku staat is de gefuseerde Saiyan Kefla. Dit personage verschijnt als eerste tijdens de lancering van seizoen 3 op 28 februari. Ultra Instinct Goku verschijnt vervolgens op een later moment in de lente van dit jaar. De overige drie personages zijn nog niet bekendgemaakt.

Dragon Ball FighterZ is een 3 versus 3-game, waarbij je het met een team opneemt tegen de ander. De vechtgame is inmiddels beschikbaar voor PS4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

Vorige maand verscheen een andere game gebaseerd op de anime, Dragon Ball Z: Kakarot. Lees hier onze review van de actiegame.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Ok, boeiend! Tijd geleden voor mij deze titel. Hebben ze de hub al vervangen door een fatsoenlijk match-up systeem?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren