1. Eerste Raid Ghost Recon Breakpoint nu beschikbaar

Eerste Raid Ghost Recon Breakpoint nu beschikbaar

Project Titan is de grootste uitdaging van de game

De eerste raid in Ghost Recon Breakpointis nu gratis beschikbaar. De update brengt spelers naar het nieuwe Golem Island.

Volgens Ubisoft is de raid, genaamd Project Titan, de grootste uitdaging van de game tot nu toe. Daarom dienen spelers een minimale uitrustingsscore van 150 en een team van vier man te hebben. In de raid gaan spelers op zoek naar vier gevaarlijke drones van de Red Wolves, die zitten verscholen op Golem Island. Iedere drone gaat gepaard met een eindbaas en een checkpoint.

Met Project Titan kunnen spelers verschillende beloningen verdienen, zoals wapens, uitrusting, opzetstukken en customization items. Van wapens en uitrustingen kunnen duplicaten verschijnen, maar wel met verschillende uitrustingsscores. De raid wordt wekelijks gereset, waarna spelers ook Skell Credits ontvangen. In de toekomst kunnen spelers een eenvoudigere en moeilijkere versie van Project Titan verwachten.

Recent maakte Ubisoft plannen bekend om Ghost Recon Breakpoint te verbeteren. Zo richt de ontwikkelaar zich op bugs, balans en nieuwe content, waaronder een Predator-evenement. Project Titan in nu gratis speelbaar op PS4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren