1. Bekijk de eerste screenshots van de XIII-remake

Bekijk de eerste screenshots van de XIII-remake

Game verschijnt in 2020 voor PS4, XOne, Switch, pc en Mac

De eerste vier screenshots van de XIII-remake zijn uitgebracht.

Eerder dit jaar werd de remake aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One, Switch, pc en Mac. De game zou eerst eind dit jaar uitkomen, maar is inmiddels uitgesteld naar een nog onbekende datum in 2020.

De originele XIII kwam in 2003 uit op pc, PlayStation 2, Xbox en GameCube en werd ontwikkeld door Ubisoft Paris. Het spel viel op door zijn kleurrijke graphics en ingesproken stem van X-Files-acteur David Duchovney. De game was daarnaast gebaseerd op de gelijknamige Belgische stripreeks.

De remake heeft niets meer met Ubisoft te maken. In plaats werkt Playmagic er aan en geeft Microids de game uit. "Ons doel is om het boeiende verhaal van XIII naar een nieuwe generatie spelers te brengen met de best mogelijke graphics en animatie. Het resultaat wordt niets minder dan spectaculair en we beloven om het geweldige origineel te eren."

XIII
XIII
XIII
XIII

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hmmm.. Dit was niet mijn game. Oogt wel prima btw.
  • Nee deze sla ik mooi over.
  • Het origineel was goud! Heerlijke sfeer, leuke stijl, Spannend verhaal. My body is ready!
  • Ik kan me deze een klein beetje herinneren en ik heb t spel ook nog voor de Cube. Het enige dat ik weet is dat ik het toen erg vet vond, maar waarom precies weet ik niet meer. Ben benieuwd naar de nieuwe versie.
  • @Luigi1985 Ook net zo’n vage herinnering aan het origineel. Mijn broer keek hier heel erg naar uit, gekocht voor pc met een mooi doosje waar wel 4 (als het al niet meer was) cd’s inzaten.
  • Oude game was vet en de stripboeken zijn nog vetter dus ik zie geen reden om hier niet naar uit te kijken.
  • Deze game destijds niet gespeeld, misschien nu maar een kans geven. Ik vind de omgevingen er wel een beetje kaal uitzien in de eerste 3 screenshots. Kan iemand hier wat meer over zeggen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren