1. Om 18:00 uur vandaag begint het eerste seizoen van Apex Legends

Om 18:00 uur vandaag begint het eerste seizoen van Apex Legends

Nieuwe held Octane onthuld

Vanaf 18:00 uur vandaag begint het eerste seizoen van Apex Legends, genaamd Wild Frontier.

Door mee te doen aan het seizoen kunnen spelers honderd cosmetische items en andere extra's ontgrendelen, van skins voor personages en wapens tot XP-boosts en Apex Coins. EA heeft hier een complete lijst gepubliceerd met alle beloningen.

Net als in andere battle royale-shooters kunnen spelers in level omhoog gaan tijdens het seizoen. Dit speciale Battle Pass-level staat los van het reguliere Apex Legends-level. Er zijn honderd levels te behalen, en tegenover elk behaalde level staat een andere beloning.

Een Battle Pass kan voor 950 Apex Coins (zo'n 9,50 euro) gekocht worden en is goed voor een heel seizoen. Voor 2800 Apex Coins (zo'n 28 euro) beginnen spelers meteen op level 25. Mensen die een Battle Pass kopen, ontvangen meteen drie beloningen in de vorm van skins: de Lifeline Revolutionary skin, de Wraith Survivor skin en de Mirage Outlaw skin.

Het is ook mogelijk om het seizoen mee te spelen zonder Battle Pass. Dan zijn alleen lang niet alle beloningen te ontgrendelen. Mensen zonder Battle Pass kunnen een legend skin, vijf Apex packs en achttien Wild Frontier stat trackers ontgrendelen.

Tot slot is ook het nieuwe personage Octavio 'Octane' Silva onthuld, dat vanaf vandaag voor iedereen speelbaar moet zijn in Apex Legends. Dit personage heeft robotbenen. Zijn ultimate ability is de Launch Pad, waarmee een squad hoog in de lucht kan springen. Ook kan hij health inruilen voor snelheid.

Apex Legends

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik twijfel of ik dit ga doen. Ik vind apex best tof (ondanks de lagg op de ps4 bij sommige matches), maar wellicht dat ik toch the division 2 ga halen. Keuzes!
  • @blue_blade_3
    gewoon weer Destiny 2 komen spelen jung!
  • @Soon.
    Kleine kans. Ze hebben het wel een beetje verpest in mijn ogen. Misschien als Destiny 3 een andere weg ingaat dat ik weer terugkom.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren