1. Eerste seizoen Call of Duty: Black Ops Cold War begint op 16 december

Eerste seizoen Call of Duty: Black Ops Cold War begint op 16 december

Zes dagen later dan verwacht

Het eerste seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War begint een krappe week later op 16 december.

Het eerste seizoen zou oorspronkelijk op 10 december beginnen. Een reden voor het uitstel is niet gegeven.

Het eerste seizoen moet nieuwe content naar de multiplayer en Zombies-modus van Black Ops Cold War brengen. Daarnaast wordt Warzone ook van een update voorzien. Sowieso wordt met het eerste seizoen Warzone in de game geïntegreerd. Ook de multiplayermodus Gun Fight keert terug.

Hoewel niet bekend is wat er verder precies aan de game wordt toegevoegd, lekte eerder deze week al mogelijke informatie uit. Zo zouden er nieuwe maps, onder andere in de vorm van een winkelcentrum en Raid, naar de multiplayer komen. Ook zou Rebirth Island aan Warzone worden toegevoegd. Dit is echter nog niet bevestigd. In een nieuwe blog wordt wel alvast naar nieuwe content gehint.

Black Ops Cold War

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zal dan wel zijn omdat Cyberpunk de 10e uit komt. Ben al een tijdje max level dus de double xp heb ik verder weinig aan. Wel blij dat Gunfight terug komt was in MW het enige wat ik wel leuk vond om te spelen. En natuurlijk een van de beste maps ooit, raid.
  • @Real13 met seizoen start ben je weer lvl 55 en kan je 1000 lvls omhoog. Ook is er weer dubbele wapen xp.
  • @andre.vanvliet.146 Klopt komen ook 4 nieuwe prestiges bij maar deze double xp is nog voor dit seizoen dus daar heb ik weinig aan. Double weapon xp wel idd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren