1. Seizoen een van Destruction AllStars start volgende week

Seizoen een van Destruction AllStars start volgende week

Overgrote deel van de content is gratis

Het eerste seizoen van PS5-game Destruction AllStars begint op 5 mei.

Sony en Lucid Games hebben dat aangekondigd op PlayStation Blog, waar ook diverse details over het seizoen gegeven worden. Het overgrote deel van de content van het nieuwe seizoen is geheel gratis.

Zo komt er een nieuw speelbaar personage genaamd Alba, samen met haar Claymore-voertuig. De game ontvangt verder een fotomodus en de nieuwe modus Blitz, een evolutie van Mayhem waarin vier teams van drie spelers strijden om zo snel mogelijk een bepaalde score te halen en zo een ronde te winnen. Het verschil is dat men bij elke ronde een nieuw personage moet kiezen.

Seizoen een heeft ook een AllStar Pass, waarmee via honderd tiers allerlei cosmetische extra's vrij te spelen zijn door online wedstrijden te spelen. Ook deze seizoenspas is geheel gratis, maar er is ook een Premium-versie beschikbaar die wel geld kost - deze bevat enkele exclusieve ontgrendelbare items.

Destruction AllStars draait net als de klassieke franchises Destruction Derby en Twisted Metal om het rammen tegen wagens. Een uniek aspect aan de game is dat wanneer de wagen van de speler total-loss is, men uit de auto kan stappen en te voet verder kan vechten. De PS5-game kwam in februari uit en was toen meteen twee maanden gratis te claimen door PlayStation Plus-leden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren