1. Eerste seizoen van free-to-play versie Rocket League onthuld

Eerste seizoen van free-to-play versie Rocket League onthuld

Met meer dan 70 tiers om te ontgrendelen

Het eerste seizoen van de gratis versie van Rocket League is onthuld.

Hoewel de game al jaren beschikbaar is, gaat het spel deze woensdag voor het eerst compleet free-to-play. Net zoals in veel andere gratis games komt er wel een 'battle pass' beschikbaar, genaamd de Rocket Pass. Er is zowel een gratis als een betaalde versie van deze Rocket Pass beschikbaar.

Met de Rocket Pass kunnen spelers meer dan 70 tiers afwerken om zo allerlei items geïnspireerd door de geschiedenis van de game vrij te spelen. Er is een trailer uitgebracht waarin diverse ontgrendelbare items en wagens zijn te zien.

Rocket League gaat vanaf woensdag free-to-play op pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch. Het eerste seizoen begint dan ook.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Bij de trailer in het begin moest ik toch een beetje aan Fortnite denken met dat gat waar ze ingezogen werden en toen zonder zwaartekracht verder gingen.

    Verder ben ik wel benieuwd hoe de seizoenen in elkaar steken. Als je een nieuw seizoen bij elkaar kan spelen via de pass wil ik het wel gaan spelen. Bij de vorige Rocket Pass was dat helaas niet mogelijk. Je kwam altijd 300 te kort.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren