1. Eerste Shantae-game komt naar de Nintendo Switch

Eerste Shantae-game komt naar de Nintendo Switch

Ook nieuwe cartridges voor de GameBoy Color

De eerste Shantae-game gaat een release krijgen op de Nintendo Switch. Dat heeft ontwikkelaar WayForward bekendgemaakt.

Shantae kwam in 2002 uit op de GameBoy Color en volgt het verhaal van de halve geest, Shantae. “In het afgelopen decennium heeft Shantae een bloeiende fanbase opgebouwd, wat een droom is die uitkomt! ", zegt WayForward creative director en Shantae co-creator Matt Bozon op de website van de ontwikkelaar. “Alleen door de beperkte oplage bij de release hebben veel fans de eerste game niet kunnen spelen”, zegt hij.

Daarom gaat WayForward de eerste Shantae-game uitbrengen op de Nintendo Switch. De game komt uit in de e-Shop, maar krijgt ook een fysieke versie via Limited Run Games voor de Switch én de GameBoy Color. Via de uitgever komen er ook gloednieuwe cartridges van de klassieke game op de markt. “Dankzij Limited Run Games heeft iedereen weer de kans om een fysiek exemplaar van Shantae te krijgen!”

Shantae moet ergens in september gaan uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend

Shantae

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren