1. Eerste Spelunky 2-wereld wordt mogelijk makkelijker gemaakt

Eerste Spelunky 2-wereld wordt mogelijk makkelijker gemaakt

'Dwelling frustreert te veel spelers'

De eerste wereld in Spelunky 2 wordt waarschijnlijk makkelijker gemaakt. Het gebied is volgens veel spelers te moeilijk en daarom frustrerend.

Dat maakt maker Derek Yu bekend in een bericht op Steam. Yu geeft toe dat het eerste gebied, genaamd The Dwelling, te moeilijk is gemaakt en dat er gekeken wordt naar het aantal vijanden en traps in de beginwereld.

"Ik moet wel zeggen dat het mij opvalt dat veel spelers alle vijanden willen verslaan. Soms is het slimmer om vijanden simpelweg te ontwijken, of beter zelfs, elkaar te laten afmaken. Verder zijn mollen handig om pijlvallen mee af te laten gaan. Probeer dus nieuwe strategieën uit!", schrijft Yu.

Het langverwachte vervolg op de populaire indiegame draait om Ana Spelunky, de dochter van het hoofdpersonage uit de eerste game. Spelunky 2 speelt zich af op de maan en kent erg veel geheimen.

Gamer.nl beoordeelt Spelunky 2 met een 9. In de review van Thijs lees je waarom.

Spelunky 2 is reeds beschikbaar voor PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren