1. Eerste trailer Pokémon-film: Mewtwo Strikes Back Evolution op nieuwjaarsdag

Eerste trailer Pokémon-film: Mewtwo Strikes Back Evolution op nieuwjaarsdag

Film verschijnt juli 2019

Op Nieuwjaarsdag wordt de eerste officiële trailer van de nieuwe Pokémon-film: Mewtwo Strikes Back Evolution uitgebracht. De film staat gepland voor juli 2019. Het wordt de tweeëntwintigste film uit de Pokémon-franchise.

Behalve dat de legendarische pokémon Mewtwo terugkeert is er verder nog maar weinig bekend over de film. Ash en Pikachu worden wel verwacht als de verdere hoofdpersonages. Met alleen een korte teaser waarin Mewtwo zijn ogen open doet, terwijl hij drijft in zijn capsule, is het voor nu wachten op de eerste trailer die wordt onthuld op Nieuwjaarsdag.

Pokémon

Gezien de titel van de film lijkt een remake van de originele Pokémon-film: Mewtwo Strikes Back vooralsnog niet uitgesloten. Ook wordt er gespeculeerd dat de film een eerste blik gaat geven op de nieuwste generatie van pokémon. De film wordt geregisseerd door Kunihiko Yuyama en Motonori Sakakibara. Bekijk hieronder de eerste teaser voor de Pokémon-film.

Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution verschijnt juli 2019.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren