1. Eind dit jaar meer informatie over Hollow Knight: Silksong

Eind dit jaar meer informatie over Hollow Knight: Silksong

Er komt eindelijk een einde aan het wachten

Op de laatste dag van dit jaar volgt er meer informatie over het langverwachte Hollow Knight: Silksong.

Het Britse gametijdschrift Edge heeft de cover van het nieuwe nummer onthuld, en daar staat Silksong op. Redactrice Jen Simpkins laat weten dat er in het nummer nieuwe informatie en nieuwe screenshots van de game te vinden zijn. De redactie heeft een grote nieuwe demo van het spel mogen aanschouwen en de ontwikkelaars van Team Cherry uren geïnterviewd.

Het nummer komt op 31 december uit, dus zodra het in de bus van leden komt, kan er informatie uit het blad op internet geplaatst worden. Mogelijk besluit Team Cherry rond dezelfde tijd ook nieuwe informatie op internet te plaatsen, of zelfs een trailer. Dit is echter niet aangekondigd.

Hollow Knight is een metroidvania uit 2017 die geprezen wordt om zijn leveldesign en gameplay. De game werd ontwikkeld door Team Cherry, een studio bestaand uit een paar werknemers. In eerste instantie zou Silksong een uitbreiding op de game worden, maar men besloot er een volledig vervolg op te maken. Het spel is al geruime tijd in ontwikkeling, maar een releasedatum is niet bekend. De game staat in ieder geval gepland voor release op pc en Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Erg veel zin in deze game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren