1. Vampyr, Edith Finch en meer naar Xbox Game Pass

Vampyr, Edith Finch en meer naar Xbox Game Pass

Waaronder vrij grote titels

De Xbox Game Pass krijgt er zes nieuwe titels bij, waaronder Vampyr en What Remains of Edith Finch. Sommig games zijn morgen zelfs al te downloaden.

De eerste is stealthgame Deus Ex: Mankind Divided. Je speelt in deze game als Adam Jensen en sluipt door levels met behulp van futuristische augments. Hij is een voormalige beveiliger en werkt nu voor een tak van Interpol. Sinds de Mechanistische apartheid focust Jensen zich op het uitschakelen van mechanisch gemodificeerde terroristen.

Xbox Game pass

De tweede game is What Remains of Edith Finch. In deze game ga je als Edith Finch naar het huis waar vroeger de hele familie woonde. De familieleden zijn stuk voor stuk om het leven gekomen en jij moet er door het huis achter komen wat er precies gebeurd is in deze bijzondere walking simulator.

Volgende week komen drie andere games uit, waaronder Telltale’s The Walking Dead: Michonne en Vampyr van Dontnod. De games zijn beide beschikbaar vanaf 28 maart. Een dag later is de game Operentia: The Stolen Sun beschikbaar.

Begin april kunnen we ook genieten van twee nieuwe games. Zo komt de vechtgame Marvel vs. Capcom Infinite op 1 april uit en op 4 april is Minecraft te downloaden. Bekijk hieronder het overzicht van aankomende games.

  • 21 maart - Deus Ex: Mankind Divided en What Remains of Edith Finch
  • 28 maart - The Walking Dead: Michonne en Vampyr
  • 29 maart - Operencia: The Stolen Sun
  • 1 april - Marvel vs. Capcom Infinite
  • 4 april - Minecraft

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Vampyr is voor mij het interessants vind life is strange top ben benieuwd.
  • What Remains of Edith Finch is geweldig.

    Mooie aanwinst voor GP

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren