1. ‘Elden Ring toch aanwezig bij Summer Game Fest’  

‘Elden Ring toch aanwezig bij Summer Game Fest’  

Geoff Keighley zou trailer klaar hebben staan

Elden Ring is mogelijk toch aanwezig bij Summer Game Fest. Dat meldt onder andere Venturebeat-journalist Jeff Grubb. Organisator van The Game Awards, Geoff Keighley, zou een trailer van de game willen presenteren, die meerdere bronnen van Grubb al zouden hebben gezien.  

“Ik heb de hele dag nagedacht over hoe ik over Elden Ring zou praten vandaag”, zegt Grubb in een YouTube-video. “Ik wil niet het gras voor de voeten van degenen die dit voor elkaar hebben gekregen wegmaaien, maar ik wil zeggen dat ik denk dat Keighley deze keer naar de game hint.”

Later zegt hij: “Als je wil weten waarom ik er zeker van ben – ik ga het gewoon zeggen: Keighley heeft het. Ik weet niet hoe het Summer Game Fest eruitziet. Ik heb daar geen inzicht in. Dus de dag dat Summer Game Fest van start gaat, op 10 juni, denk ik dat de game daar gaat zijn.”

Eerder werd al vermoed dat er werd gehint naar een onthulling tijdens Summer Game Fest, op basis van een retweet van organisator Geoff Keighley.

Elden Ring werd onthuld tijdens E3 2019 en betreft het volgende project van Dark Souls-maker FromSoftware. Een officiële releasedatum is nog onbekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren