1. Elfen nemen het tegen elkaar op in aankomende Total War: Warhammer 2-uitbreiding

Elfen nemen het tegen elkaar op in aankomende Total War: Warhammer 2-uitbreiding

Koninginnen Alarielle en Hellebron leiden de legers

Creative Assembly heeft de nieuwe uitbreiding voor Total War: Warhammer 2 aangekondigd op hun website. High Elves en Dark Elves nemen het tegen elkaar op in The Queen and the Crone.

Volgens Creative Assembly bestaat er geen grotere rivaliteit in Warhammer dan tussen "de Everqueen en de Crone". Het wordt de eerste uitbreiding in de 'Lords Pack'-serie. De dlc introduceert nieuwe eenheden die ook beschikbaar zullen zijn in Eye of the Vortex en Mortal Empires-campagnes. Bovendien krijgen beide rassen een nieuwe lord (Alarielle voor de High Elves en Hellebron voor de Dark Elves) en komen er nieuwe doelen en mechanieken voor de campagne. Tenslotte komen er nieuwe magische voorwerpen en skill trees voor de spelers om te ontdekken.

Alarielles beschrijving is als volgt: 'Alleen in tijden van hoge nood betreedt Alarielle de Everqueen, Isha in levenden lijve, het strijdveld. Haar enige taak is om Ulthuan en haar bewoners te beschermen van aanvallen van onzuiveren.'

Hellebron heeft een geheel andere toon: 'Crone Hellebron roept voor een Blood Night: De slaven worden losgelaten en in grote getallen afgeslacht. In de rivieren van hun bloed worden haar krachten vele malen versterkt.'

Op de Steam-pagina staat meer informatie. Total War: Warhammer 2 - The Queen and the Crone komt op 31 mei uit en kost 7,49 euro. Spelers die het nu pre-orderen betalen 6,74 euro.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Wat is er met alle warcraft in de tekst? :)
 • @Fukushu Dat is om te checken of jullie wel opletten. Je bent geslaagd!
 • @Arran Winmai

  Nice :D Wat heb ik gewonnen? Een gratis d/l code voor The queen and the crone? ;)
 • @Fukushu Je uuhhhh gaat door naar de volgende ronde!
 • @Arran Winmai

  xD
 • Als we dan toch opletten. Moet het dan geen Elven zijn? Of sla ik de plank nu mis :P
 • @TommieNL

  Zou best wel eens kunnen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren