1. Eli Roth neemt regie van Borderlands-film op zich

Eli Roth neemt regie van Borderlands-film op zich

Op 27 februari worden er meer details over de film bekendgemaakt

De regie van de Borderlands-film ligt in handen van niemand minder dan Eli Roth.

Dat heeft Randy Pitchford van ontwikkelaar Gearbox Software op Twitter gemeld. Hij haalde de tweet kort na plaatsing weer offline, maar Kotaku maakte tijdig een screenshot van de tweet. Blijkbaar mocht het nieuws nog niet aangekondigd worden, maar dankzij de te vroeg geplaatste tweet besloot Pitchford de tweet opnieuw te plaatsen.

De Borderlands-film werd in 2015 al aangekondigd door Lionsgate en Arad Productions. Vorig jaar werd opnieuw bevestigd dat de film in ontwikkeling was. Eli Roth is vooral bekend als de regisseur van Hostel en Cabin Fever, en als acteur voor zijn rol als Sgt. Donny Donowitz in Inglourious Basterds.

Meer nieuws over de verfilming moet op 27 februari tijdens PAX East naar buiten komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Niet echt de beste regisseur ooit, maargoed ik heb ook niets met Borderlands en hoef de film dan eigenlijk ook niet te zien.
  • 'oooeeh faced!' Dit is echt een van de grootste bagger regisseurs van onze generatie. Wat een drama deze vent. Dit wordt hoogstwaarschijnlijk helemaal niks 😝
  • De wereld en lore van Borderlands zou zich er nog best voor lenen, voor een film. Maar als live-action is dit echt gedoemd te mislukken. Maak er dan een vette animatiefilm van…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren