1. Call of Duty: Black Ops Cold War heeft op PS5 haptische feedback voor geweren

Call of Duty: Black Ops Cold War heeft op PS5 haptische feedback voor geweren

Dankzij de haptische feedback van de DualSense

Elk geweer in de PlayStation 5-versie van Call of Duty: Black Ops Cold War voelt uniek aan dankzij haptische feedback.

Dat laat lead game designer Tony Flame weten aan Gamespot. De game maakt op PlayStation 5 gebruik van de haptische feedback in de DualSense-controller. Voor elk geweer is er een ander soort feedback ontworpen.

Flame: "De DualSense is behoorlijk awesome. Dankzij de nieuwe haptische feedback trilt hij elke keer wanneer een geweer schiet. Er zit gevoeligheid op de trigger die de druk op een echte trekker van een geweer simuleert. Dat is bij elk wapen in de game individueel getuned. Het geeft de geweren een gevoel dat ze niet eerder hebben gehad."

Call of Duty: Black Ops Cold War is vanaf morgen beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One en pc. De PlayStation 5 zelf is vanaf 19 november verkrijgbaar.

Black ops Cold War

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik vind het altijd een slecht teken dat dit soort nieuwe functies specifiek benoemd moeten worden wanneer ze in een game zitten. Ik krijg dan altijd het idee dat veel games geen gebruik zullen maken van de haptische feedback, wat ik dan weer erg jammer zou vinden.
  • @blue_blade_3

    Laat ons dan maar hopen dat Sony erg veel titels gaat ondersteunen. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze functie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren