1. Ellie wordt in The Last of Us 2 tot het uiterste getest

Ellie wordt in The Last of Us 2 tot het uiterste getest

'Wellicht meest complexe personage uit de gamegeschiedenis'

Hoofdverhaalschrijfster Halley Gross heeft in een interview met PlayStation Magazine aangegeven aan dat The Last of Us Part 2 beschikt over de meest complexe personages uit de gamewereld.

"Dit is de langste baan die ik in mijn leven heb gehad. Ik voel me bevoorrecht om met getalenteerde ontwikkelaars, ontwerpers, animators en andere artiesten te werken. We hebben allemaal dezelfde visie en we willen de personages zo genuanceerd en complex mogelijk maken", vertelt Gross.

De schrijfster vertelt verder dat iedereen zijn beste kwaliteiten gebruikt en dit levert een geweldig eindproduct op. "Ik vraag me af en toe af hoe het brein van deze briljante mensen werkt, het zijn net tovenaars", betoogt Gross.

The Last of Us 2

Volgens de schrijfster wordt protagoniste Ellie enorm uitgedaagd tijdens haar avonturen en op deze manier wordt ze tot het uiterste getest.

"Natuurlijk houden we enorm veel van Ellie en kijken we allemaal uit naar haar volwassenwording, maar dit betekent niet dat we haar in het verhaal vertroetelen of in bescherming nemen. Het martelen van jouw personages is soms lastig, maar uiteindelijk zijn we allemaal benieuwd hoe ze hier uitkomen", gaat Gross verder.

De schrijfster is al met al zeer lovend over ontwikkelaar Naughty Dog en tegelijkertijd kunnen we uit haar verhaal opmaken dat Ellie een zware tijd staat te wachten in het volgende deel van The Last of Us 2. Zo spreekt Gross over 'onaangename verrassingen' en 'minder prettige momenten' die het verhaal sterker maken.

Eerder gaf de regisseur van The Last of Us Part 2 al een groot interview en hierin beschreef hij de visie van Naughty Dog met betrekking tot het wellicht tragische verhaal.

The Last of us Part 2 verschijnt 21 februari 2020 exclusief voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Releasedatum is 21 februari 2020, niet 24 september đŸ˜‰
  • @MarioLuigi haha wow, brainfart much
  • @MarioLuigi

    Paar uur later…..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren