1. Enorme wereld buiten Red Dead Online-map

Enorme wereld buiten Red Dead Online-map

Ontdekte een aantal Australische ontwikkelaars

Buiten de standaard wereld van Red Dead Online is blijkbaar nog veel meer te vinden. Daar kwam een aantal Australische ontwikkelaars achter.

Blijkbaar is de wereld buiten de standaard Red Dead Online-map beeldschoon. Tenminste daar kwam een aantal Australische ontwikkelaars achter. De ontwikkelaars hadden eigenlijk verwacht dat de map simpelweg zou stoppen na de grens, maar de wereld gaat nog oneindig ver door. Spelers kunnen in een enorme open woestijn komen. Uiteindelijk stuitten ze wel op gebieden die een lage resolutie hebben.

Er komt ook een einde aan de wereld. De ontwikkelaars besloten met z’n allen van de klif te springen. Na een uur vallen, er vanuit gaande dat dit echt het einde was, kwamen ze in water terecht.

rdr2

Het is niet makkelijk om over de grens van het spel te gaan. Spelers moeten een precies punt vinden bij een specifieke klif en op dat punt een wapen trekken. Met dat wapen moet de speler tegen de klif aanduwen. Het spel zal je terugduwen, maar als je lang genoeg volhoudt is het mogelijk om over die grens te gaan. Het is echter zo ingewikkeld dat de ontwikkelaars, nadat er één ontwikkelaar over de grens was, nog een uur bezig zijn geweest met elkaar naar buiten te halen met een lasso.

Waarom er nog zo’n enorme wereld is buiten de standaard map is niet bekend. Misschien moest Red Dead Online eigenlijk groter worden?

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • "…maar de wereld gaat nog oneindig ver door."
    "Er komt ook een einde aan de wereld."
    Lekker duidelijk. Wat voor ontwikkelaars hebben we het eigenlijk over? Want volgens mij heeft die term bijzonder weinig toegevoegde waarde voor het artikel.
  • @Goku0Warrior
    Inderdaad. Wat een vaag artikel, lijkt direct door google translate te zijn uitgepoept.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren