1. Enter the Gungeon-pakje komt vandaag naar Fall Guys

Enter the Gungeon-pakje komt vandaag naar Fall Guys

Is twee dagen beschikbaar

Fall Guys: Ultimate Knockout ontvangt vandaag weer een nieuwe skin voor personages, gebaseerd op Enter the Gungeon.

De skin werd via Twitter onthuld en is gebaseerd op Bulletkin, een van de meest herkenbare vijanden uit Enter the Gungeon. Het is in feite een gele kogel met een zilveren punt en een grote glimlach. Het pakje is twee dagen lang beschikbaar - het is niet duidelijk of het daarna ooit terugkeert.

In Fall Guys worden regelmatig nieuwe skins toegevoegd, vaak in samenwerking met andere games en ontwikkelaars. Zo kwamen er eerder al skins gebaseerd op Half-Life, Hotline Miami en Team Fortress 2 beschikbaar. Iedereen die de game voor 14 augustus heeft opgestart, heeft daarnaast gratis een Legendary Prickles-kostuum (en 5000 kudos) ontvangen.

In de battle royale-game Fall Guys: Ultimate Knockout moeten diverse minigames gespeeld worden, waarbij het meestal de bedoeling is niet in de afgrond te vallen en op tijd de finish te halen. Uiteindelijk blijft één speler over, die tot de winnaar gekroond wordt. Fall Guys is beschikbaar op Steam en PlayStation 4 - PlayStation Plus-leden kunnen het spel deze maand gratis downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Hou even op hoor. Dit is toch absoluut niet nieuwswaardig? Het is een hartstikke leuk spel en de hype is aan, maar hoe serieus kun je jezelf als (game-)website nemen als je dít soort artikelen plaatst?
  Kwaliteit boven kwantiteit.

  PS, ja ik kan er ook níét op klikken, maar deed dat toch. Neemt niet weg dat dit soort artikelen echt triest zijn. Net als die miljoenen artikelen over Fortnite toentertijd.
 • @Rahl Mijn welgemeende excuses, hopelijk verpest het je dag niet al teveel!
 • @MichelMusters

  Lekker lichtzinnig gereageerd weer. Je kan het ook gewoon met argumenten weerleggen of juist beamen.

  Maar het antwoord weten we al; clicksss. IG verkoopt haar ziel nog voor een paar duizend clicks als het moet.
 • @Rahl Ik reageer 'lichtzinnig' omdat je zelf ook niet bepaald constructief of zachtaardig onder dit bericht reageert. Je gaat er met een gestrekt been in, dan hoef je ook geen serieus antwoord te verwachten.

  Maar vooruit, nu we toch bezig zijn: Alleen maar omdat jij dit niet interessant vindt, wil niet zeggen dat heel het internet - of in ieder geval het segment dat IG bezoekt - er helemaal niets aan vindt natuurlijk. Natuurlijk, er zijn genoeg mensen die dit totaal niet boeit, maar er zijn ook genoeg mensen die dit interessant vinden. Als je je dat totaal niet in kunt beelden, heb je volgens mij wel wat moeite met buiten je eigen bubbel kijken.

  Samengevat: we schrijven niet alleen voor specifiek jou.

  En als we het over de eeuwenoude 'verkoop van ziel' hebben: ik schrijf voor een vast bedrag als freelancer. Of ik nou een nieuwtje over dit of over iets anders schrijf, het verandert precies 0,0 eurocent aan wat ik verdien. Dat slaat dus sowieso nergens op. Maar goed, dat past vast niet binnen de mening die jij allang over deze website hebt gevormd, dus dit komt waarschijnlijk toch niet binnen bij je.
 • @MichelMusters
  Ik snap je punt dat deze game populair is, maar een bericht van een enkele skin voor een game vind ik zelf ook ietwat ver gaan. De game zelf vind ik erg interessant, maar berichten als deze zorgen wel voor een mooie frons.
  Maar wellicht heb ik het als "ouwe vent" helemaal mis. Misschien iets om een poll over te maken? Want ik zie nu al een tweede bericht over Fall Guys skins op deze website, en het voelt voor mij een beetje als vervuiling van de frontpage.
 • @Gaaiz Nu ik er vanmiddag ook weer eentje zag staan begin ik wel langzaam te denken: oké, meerdere berichten per dag over Fall Guys-skins is misschien wél een beetje teveel van het goede, haha. Ik zal het eens opperen met de rest van de schrijvers!

  Ik sta helemaal open voor dat soort feedback overigens als je gewoon tegen mij praat alsof ik een mens van vlees en bloed ben - dat ben ik namelijk :P
 • @MichelMusters
  Onzin, uit betrouwbare bronnen weet ik dat je voor 100% uit seksjas bestaat.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren