1. Epic gaat samenwerking Jordan aan voor Fortnite

Epic gaat samenwerking Jordan aan voor Fortnite

Dit is niet de eerste Fortnite crossover met een groot merk

Epic games is een nieuwe samenwerking aangegaan met een groot merk in Fortnite. In dit geval met Jordan en dat is verkondigd door middel van een trailer.

De samenwerking brengt een nieuwe spelmodus met zich mee. Deze spelmodus heet The Downtown Drop en het is de bedoeling dat spelers gaan freerunnen over het parcours. Onderweg moeten spelers zoveel mogelijk munten verzamelen. Daarnaast kunnen spelers uitdagingen voltooien, waarmee ze negen verschillende skateboards kunnen vrijspelen. Deze skateboards zijn op de rug te dragen. Spelers die de nieuwe Hang Time-set hebben gekocht krijgen toegang tot extra uitdagingen en kunnen extra cosmetische items vrijspelen.

Dit is niet de eerste keer dat Epic een samenwerking met een groot merk aangaat. Eerder konden we al genieten van een Avengers: Endgame crossover en ook John Wick heeft een rol gespeeld in de game.

Patch v9.10 is vandaag uitgebracht voor Fortnite. Deze update zorgt onder andere voor hotspots in de game. Op deze locaties is betere loot te vinden. Bovendien is de kans op Supply Drops verhoogd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Le poop

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren