1. Epic Games gaat samenwerking aan voor Fortnite-merch

Epic Games gaat samenwerking aan voor Fortnite-merch

Straks een Fortnite-pikhouweel te koop?

Epic Games gaat een partnership aan met het licensing-bedrijf genaamd IMG. Met deze partnership wil het bedrijf officiële Fortnite-merchandise op de markt brengen.

Dit nieuws is aangekondigd door IMG op hun website. Mark Rein, de Vice President van Epic Games, zegt over de samenwerking:“Onze spelers willen zo graag Fortnite-spullen dat ze hun eigen merch maken! We vinden het leuk dat er zo veel passie voor is en we denken dat dit het juiste moment is om onze fans te voorzien van officiële producten van hoge kwaliteit. Er is geen beter bedrijf dan IMG om ons daarbij te helpen."

Er zijn derde partijen zoals Redbubble en TeePublic die t-shirts en sweatshirts verkopen met teksten en afbeeldingen gerelateerd aan Fortnite. Daarnaast worden ook officiële t-shirts van Fortnite op Amazon verkocht.

Het is nog niet bekend wat voor merchandise IMG op de markt gaat brengen. Bedrijven kunnen al wel een aanvraag indienen bij IMG licencing om zelf officiële Fortnite-producten te maken. IMG licensing is onder andere bekend van samenwerkingen met Lamborghini en Pepsi.

De baas van IMG, Bruno Maglione, is enthousiast:“Fortnite heeft tot de verbeelding gesproken van veel mensen over de hele wereld. Het spel heeft een geweldig universum met allerlei omgevingen, tools en helden, waar veel inspiratie uit kan worden gedaan voor veel soorten producten. We kijken ernaar uit om de groeiende community van Fortnite-fans veel verschillende spullen aan te bieden die de game representeren."

Fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Goed nieuws! Het lijkt me tof om wat vette kakarters a-la Hottoys te kopen.
  • Er staan op dit moment welgeteld 3 Fortnite-artikelen op de frontpage. Drie! In dat hele kleine strookje met nieuwsitempjes aan de linkerzijde. Echt onnodig hoeveel aandacht populaire games hier altijd krijgen, met vaak ook nog non-nieuws als grondlegging. De site voelt hierdoor knetter commercieel aan.
  • @benjaminben ik ben bijna op het punt gewoon niet meer hier te komen. Het lijkt mij, zeker gezien dat de E3 eraan komt, er veel meer en vooral ander nieuws te melden zou moeten zijn.
  • @Soon.
    Alles voor de extra "clicks"
  • @Soon.

    Ok doei
  • Wat tof!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren