1. Epic Games geeft korting aan gamers die game vlak voor sale kopen

Epic Games geeft korting aan gamers die game vlak voor sale kopen

Komt pechvogels tegemoet

Elke gamer heeft er weleens mee te maken gehad: Dat je net een game hebt aangeschaft en dat die een paar dagen later met fikse korting in de uitverkoop staat. Epic Games gaat nu proberen deze pechvogels tegemoet te komen.

De ontwikkelaar en uitgever wil dat doen door kopers een deel van het bedrag terug te geven als de game in de uitverkoop gaat. Het nieuwe beleid werd ontdekt door ontwikkelaar Joshua Boggs, die een mail van Epic Games kreeg om aan te geven dat hij een deel van het bedrag terug ging krijgen. “Je hebt onlangs een bestelling geplaatst bij de Epic Games Store”, zegt de e-mail. “De prijs van de game (s) die je hebt gekocht, is onlangs verlaagd, dus we geven een gedeeltelijke terugbetaling voor het verschil (de verschillen).” De tweet is hieronder te bekijken.

Dit houdt in dat kopers het bedrag van de korting terugkrijgen van Epic Games. Op dit moment is er een grote sale in de Epic Game Store actief. Verder is het ook mogelijk om via de online winkel Grand Theft Auto 5 gratis te downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Heel nice! Zou ik ook graag willen zien bij de consoles. Net zoals het volledige bedrag terugkrijgen als je de game niet leuk vind en minder dan 2 uur hebt gespeeld. In dat opzicht is de pc nog steeds een stuk vriendelijker tegenover zijn klanten.
  • Dat is netjes en je voelt dan minder genaaid

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren