1. Epic Games haalt 1,25 miljard dollar binnen

Epic Games haalt 1,25 miljard dollar binnen

Epic Games haalt zeven nieuwe investeerders binnen

Epic Games heeft dankzij nieuwe investeerders 1,25 miljard dollar binnengehaald. Bedrijven als KKR, ICONIQ Capital, Smash Ventures, aXiomatic, Vulcan Capital, Kleiner Perkins en Lightspeed Venture Partners zijn de zeven nieuwe kleine aandeelhouders voor Epic Games.

CEO Tim Sweeney zegt erg enthousiast te zijn over de nieuwe samenwerkingen met de bedrijven. De marktpositie van Epic Games blijft zo stijgen in 3D-technologie en kan zo ook doorgroeien op het gebied van spelen, werken en interactie.

De bedrijven kijken vast uit naar de groei van hun investeringen. De zeven nieuwe aandeelhouders komen op een lijst met bedrijven als Tencent, Disney en Endeavor.

Fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Dit blijft ook gewoon in de smaak vallen bij mensen he? Ik was gisteren bij de Jumbo en toen zag ik zelfs daar een "gameguide" liggen. Snapte er helemaal niks van
  • Man man man…. ieder zijn eigen ding maar had verwacht dat de hype langzaam weg zou gaan..
  • @Hyuga-Gray

    Is dat al niet het geval? Veel van mijn vrienden zijn inmiddels volop bezig met FIFA19 en RDR2. Ze laten Fortnite liggen.
  • @Silverwolf
    Ik geef les aan onderbouw middelbare school en geloof me, Fortnite is nog steeds verschrikkelijk populair. Ik snap het eerlijk gezegd zelf ook niet waarom want ik zie bijna geen progressie systeem in die game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren