1. Vier gratis games voor Epic Games Store aangekondigd

Vier gratis games voor Epic Games Store aangekondigd

Killing Floor 2, Hue, The Escapist 2 en Lifeless Planet: Premier Edition

De Epic Games Store gaat weer een aantal gratis games weggeven. De eerste game, Hue, is tot 9 juli te downloaden.

Vier nieuwe gratis games voor de Epic Games Store zijn bekendgemaakt. Hue is de eerste en is een puzzel adventure-game waar de speler op zoek gaat naar diens vermiste moeder in een wereld waar kleur een belangrijke rol speelt.

De andere drie games zijn van 9 juli tot 16 juli gratis te claimen. Het gaat om Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition en The Escapist 2. In The Killing Floor 2 is Europa overspoeld met kwaadaardige kloons die Zedds heten. Het is aan de speler om de Zedds te verslaan en Europa te bevrijden.

Lifeless Planet: Premier Edition is een game waar de speler op een planeet een verlaten Russisch dorp vindt. De astronaut denkt dat het om een hoax gaat totdat een jonge vrouw hem redt van een dodelijk fenomeen op de buitenaardse planeet.

Bij The Escapist 2 moet de speler uit een gevangenis zien te ontsnappen door te stelen, vechten en door dingen te maken. Dit het vervolg op The Escapist en bevat ook een multiplayer-modus.

Hue is tot 9 juli gratis te downloaden in The Epic Games Store. Vanaf 9 juli is het mogelijk om de andere drie games te claimen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren