1. Epic blijft in 2020 games weggeven via Epic Games Store

Epic blijft in 2020 games weggeven via Epic Games Store

Digitale winkel heeft 108 miljoen klanten

In 2020 blijft Epic wekelijks een gratis game aanbieden op de Epic Games Store.

Dat liet Epic weten. Er zijn sinds de winkel in december 2018 openging al 73 games gratis weggegeven via de Epic Games Store.

Epic maakte gisteren diverse statistieken rondom hun winkel bekend. Zo is er door in totaal 108 miljoen klanten in totaal 680 miljoen dollar gespendeerd. Aangezien er 251 miljoen dollar naar third-party games ging, is het waarschijnlijk dan een aanzienlijk gedeelte van die 680 miljoen dollar naar Fortnite is gegaan.

Epic heeft daarnaast de negen populairste games op de Epic Games Store laten weten, al wordt Fortnite als free-to-play-game niet meegeteld. Het gaat om World War Z, Satisfactory, Dauntless, Untitled Goose Game, The Outer Worlds, Borderlands 3, Metro Exodus, The Division 2 en Control.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ook op de Series X dan? :P

    https://www.gamesradar.com/xbox-series-x-may-support-steam-and-epic-games-store-according-to-latest-rumours
  • @Robskeee
    Dat zou wat zijn! Flinke korrel zout, generieke 'insiders' zijn nou niet echt een betrouwbare bron. Maar dat zou een klapper van een feature zijn zeg.
  • Maar Dauntless is ook een F2P game ?
  • Ook al ben ik niet helemaal blij met epic, ze doen het wel slim. Ze geven veel games weg waardoor je een flinke library krijgt en dan bij epic eerder games gaat kopen. Tevens hebben ze toch een aardig aantal interessante exclusieve in handen. Altijd goed beetje concurrentie voor steam. (groot fan van steam)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren