1. Epic Games Store beste maand tot nu toe

Epic Games Store beste maand tot nu toe

Maar moet wel nieuwe functionaliteiten uitstellen

April is de beste maand tot nu toe voor de Epic Games Store. Er is echter ook sprake van een aantal vertragingen wat de roadmap betreft die een maand geleden gedeeld werd.

Om te beginnen heeft Epic Games Store een zeer goede maand gehad. Zo is Satisfactory iets meer dan een maand geleden in Early Acces gegaan. De game is populairder dan verwacht, want het is de beste Coffee Stain pc-lancering ooit. Daarnaast hadden Ubisoft’s Anno 1800 en Metro: Exodus van 4A Games de beste pc-lanceringen in de desbetreffende franchisen.

Epic Games Store

Er is ook minder goed nieuws. De Epic Games Store publiceerde een maand geleden een handleiding waarin plannen stonden voor nieuwe functionaliteiten. De nieuwe functionaliteiten moesten eigenlijk in april uitkomen, maar zijn nu verplaatst naar mei en juni.

Overigens is het dankzij de samenwerking tussen Humble Bundle en Epic nu ook mogelijk om Metro Exodus en Dangerous Driving in de Humble Bundle Store te kopen. Ook kan Borderlands 3 daar nu gereserveerd worden.

Sinds de lancering van de Epic Games Store worden er elke twee weken nieuwe gratis games aangeboden die nu al voor 25 miljoen gratis downloads hebben gezorgd. “We zijn blij met de enthousiaste reacties en zullen ontwikkelaars en uitgevers nog steeds ondersteunen door geweldige games gratis uit te brengen door 2019 heen”, aldus de Epic Games Store.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • GAAAAAAAAAP Epic store propoganda hiero! Flikker op met je exclusieve tering bende! alle exclusieve games worden getorrent! en ik koop al mijn games (400+ steam games)
  • @Zorewin

    Amen!, ik geloof geen hol van die gasten,

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren