1. Epic Games voegt Stonks-man aan Fortnite 

Epic Games voegt Stonks-man aan Fortnite 

Stonks-man

Fortnite-spelers kunnen sinds kort spelen als de personificatie van de Stonks-man-meme.

Fortnite staat inmiddels bekend om zijn ludieke cross-overs, maar de nieuwste toevoeging spant te kroon. Epic Games heeft op 1 april namelijk een skin aan de virtuele winkel van Fortnite toegevoegd die verdacht veel op de Stonks-man lijkt.

De Stonks-man is een fusie van de Amerikaanse entrepreneur Jeff Bezos en een crash dummie. De fusie is al jaren een populaire meme op het internet en is nu zelfs speelbaar in de populaire battle royale-game van Epic Games. De skin heeft de naam Hanz Diamante gekregen.

Eerder deze week ontving de Switch-versie van Fortnite nog een update waarmee de prestaties en resolutie van de game werden verbeterd. De handheldresolutie ging van 1000x560 naar 1170x660 en de resolutie op televisie is van 1390x780 naar 1560x880 gegaan. Dat moet er voor zorgen dat de spelwereld scherper wordt afgebeeld. Ook de framerate wordt consistenter - al lijkt die wel op 30 fps te blijven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren