1. Epic Games wil Playground permanent maken in Fortnite

Epic Games wil Playground permanent maken in Fortnite

Lekker bouwen

Op Twitch laat Epic Games weten dat het bedrijf werkt aan een manier om de Playground-modus permanent toe te voegen aan Fortnite.

Een Reddit-gebruiker maakt een screenshot van de comment die is gevonden in deze video. De reactie luidt als volgt: "Yeah, we are working on a version where we can keep Playground as a mode, not just a Limited Time Mode." Hoe de permanente versie anders is dan de huidige, en of de LTM ondertussen eerst offline gaat wordt nog in het midden gelaten.

In de Playground-modus is het doel niet om te winnen. Spelers komen nadat ze gedood zijn weer terug tot leven en ontvangen bovendien oneindig veel bouwmaterialen. Hierdoor wordt de nadruk gelegd op bouwen. Fans laten hun creativiteit de vrije loop en hebben zo al een aantal leuke constructies gemaakt. Zo hebben een aantal spelers een Mario Kart-parkoers gemaakt.

De lancering van Playground verliep niet soepel. De modus was slechts één uur speelbaar voordat Epic Games deze wegens technische omstandigheden weer offline haalde. Eerder deze week werd Playground weer teruggebracht.

Fortnite Playground-modus
De Titanic nagebouwd in Fortnite Playground

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren