1. Infinity Blade-games van de App Store verwijderd

Infinity Blade-games van de App Store verwijderd

Games keren waarschijnlijk terug op Epic Games Store

Ontwikkelaar Epic heeft de drie Infinity Blade-games van de App Store verwijderd. In een verklaring op de officiële website verteld Epic dat de franchise kan terugkeren op plekken waar mensen het niet verwachten.

Spelers die al in bezit zijn van een Infinity Blade-game kunnen volgens Epic voorlopig nog van de games gebruikmaken. Of de games uiteindelijk niet meer beschikbaar worden gesteld om te spelen is op dit moment nog niet bekend.

In de gegeven verklaring meldt Epic dat het steeds moeilijker werd om de games te blijven ondersteunen tijdens de ontwikkeling van Spyjinx. "De Infinity Blade-franchise zal voor mij persoonlijk altijd een speciale plek hebben en voor Epic in het geheel", sprak Global Creative Director van Epic Donald Mustard. "Het is altijd onprettig om afscheid te moeten nemen, maar we zijn erg enthousiast over Spyjinx en wat de toekomst brengt."

Infinity Blade 3

Met het bericht benadrukt Epic dat de Infinity Blade-games kunnen terugkeren op een ander platform waar mensen ze niet kunnen verwachten. Mogelijk kunnen de games op een later punt verschijnen in de nieuw gelanceerde Epic Games Store.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren