1. Epic haalt item uit Fortnite-winkel die ook in de Battle Pass zit

Epic haalt item uit Fortnite-winkel die ook in de Battle Pass zit

Het zou om een fout gaan

Epic Games heeft een item uit de in-game winkel van Fortnite gehaald die ook ontgrendelbaar is via de Battle Pass van het huidige seizoen.

Het gaat om het 'Wild'-muzieknummer dat onderdeel was van de recente Zero Crisis-finale. Spelers kunnen het nummer ontgrendelen door tijdens het huidige zesde seizoen van de game tier 70 te bereiken. Het nummer stond echter ook een paar uur in de in-game winkel te koop. 

In 2019 ontving Epic Games kritiek toen het de Gunner verkocht via de in-game winkel. Dit huisdier leek erg op een soortgelijk huisdier dat eerder in de Battle Pass zat. Het bedrijf kreeg daar veel kritiek op en besloot de Gunner weer te verwijderen. Ook beloofde Epic er voor te waken nooit dezelfde items in de winkel als via de Battle Pass aan te bieden.

De verschijning van Wild lijkt dan ook om een fout te gaan. "Dat hoort er niet te zijn. We gaan het uit de winkel halen", aldus een ontwikkelaar op Reddit. Een uur later liet Epic ook via Twitter weten dat het om een fout ging. Het is echter niet duidelijk hoe deze fout precies heeft kunnen plaatsvinden. Hoe dan ook is het nummer inmiddels verwijderd uit de winkel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren