1. Epic kondigt Creative-modus aan voor Fortnite

Epic kondigt Creative-modus aan voor Fortnite

Modus vanaf morgen beschikbaar voor Battle Pass-bezitters

Ontwikkelaar Epic Games heeft op haar website een nieuwe Creative-modus aangekondigd voor Fortnite. Met deze Creative-modus krijgen spelers de vrijheid om eigen verschillende constructies te ontwerpen en te bouwen in het spel.

Met het bouwen van deze constructies kunnen er verschillende manieren ontstaan om de game te spelen die verschillen van de normale modus. Zo kan door middel van nieuwe complexe voorwerpen op andere manieren gevochten worden. Bij het spelen van de modus krijgen groepen spelers een eigen privé-eiland waarop gespeeld kan worden.

Spelers die in bezit zijn van de Battle Pass voor seizoen 7 kunnen vanaf 6 december de modus spelen met vrienden. De rest van de spelers krijgen vanaf 13 december toegang.

In het bericht benadrukt Epic dat de modus nog niet helemaal af is, maar wel vanaf het begin toegankelijk wordt voor spelers. Naarmate de tijd vordert brengt Epic meer updates uit om meer content toe te kunnen voegen en problemen op te lossen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren