1. Epic kondigt Fortnite: Battle Royale seizoen 4 aan

Epic kondigt Fortnite: Battle Royale seizoen 4 aan

Het gaat inslaan als een komeet

Het derde seizoen van Fortnite: Battle Royale is bijna ten einde en Epic Games heeft het volgende seizoen aangekondigd op Twitter.

In de tweet staat geen inhoudelijke informatie, enkel een afbeelding met vier personages verdeeld in een stripboekachtige panel, en de teksten "Leave your mark" en "Season 4 Coming Soon".

Op de website is hetzelfde plaatje te zien, maar nu met de tekst "Brace for impact". Bovendien is de afbeelding in de vorm van een neerstortende komeet dus mogelijk heeft de mysterieuze neerstortende meteoriet iets te maken met het volgende seizoen. Verder zijn er nog helemaal geen details bekendgemaakt door Epic Games.

Ook de startdatum is nog onbekend, maar tot nog toe ging het einde van een seizoen vrij naadloos over in het begin van een volgende. Het is daarom goed mogelijk dat dit ook nu weer het geval zou zijn. Vandaag is de laatste dag van seizoen drie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Superkrachten/Helden?
  • wacht in spanning af! ik ga uit van morgen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren