1. Competitief vissen in Fortnite
Fortnite
40% hot!
2 members volgen dit
0 members willen dit
0 members hebben dit

Competitief vissen in Fortnite

Het Fortnite Fishing Frenzy-toernooi

Epic Games heeft aangekondigd dat het eerste officiële Fortnite-hengeltoernooi onderweg is.

Het Fortnite Fishing Frenzy-toernooi gaat vandaag van start en biedt spelers de mogelijkheid om hun wapen neer te leggen. Epic heeft een speciaal gebied gemaakt waar spelers vreedzaam hun visjes kunnen vangen, zonder wapengeweld. Alle vissen die worden gevangen met de Harpoon Gun tellen overigens niet mee, de hengel moet dus echt worden uitgeworpen.

Per regio vechten vissers om die ene titel, Top Angler. De regels zijn simpel; wie de meeste vissen vangt in een reguliere wedstrijd, wint. Niet alleen de titel van Top Angler kan worden verkregen, er zijn namelijk nog een aantal prijzen te winnen. Er bestaan immers categorieën voor verschillende vissen. Wie de meeste Small Fry, Floppers of Slupfish vangt wint ook iets. Elke categorie kent uiteindelijk een winnaar en deze ontvangt een echte gesigneerde Lama-trofee.

Niet alleen deelnemers van het toernooi kunnen wat verdienen. Spelers die een vis vangen tijdens een battle royale-potje ontvangen een Play To Win-spray en iedereen die erin slaag om de Mythic Goldfish te vangen, ontvangt de Bottom Dweller Pickaxe. Genoeg redenen om je hengel één dezer dagen uit te werpen dus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren