1. Epic over details fortnite-evenement 'High Stakes'

Epic over details fortnite-evenement 'High Stakes'

Getaway-modus en nieuwe challenges

Epic heeft meer informatie vrijgegeven over het tijdelijke evenement 'High Stakes', dat donderdag 6 september naar Fortnite komt. In dit evenement wordt de nieuwe 'Getaway'-modus geïntroduceerd. In Getaway worden groepen spelers gedropt op een Battle Royale-map en moeten zij op zoek naar juwelen die in kluizen zijn verstopt. Eenmaal gevonden moeten deze succesvol worden weggevoerd, maar ook verdedigt worden tegen andere spelers.

Een ander onderdeel van het tijdelijke evenement zijn drie nieuwe challenges. Deze challenges geven de speler exclusieve beloningen. Zo krijgen spelers 5000XP voor het spelen van tien Getaway-games. Ook wordt er een speciale spray gegeven aan spelers die 500 punten aan schade verrichten aan spelers die een juweel dragen. Wanneer alle challenges zijn voltooid worden spelers beloond met een speciale 'harvesting-tool'.

Fortnite
Fortnite
Fortnite

Daarnaast zijn er ook nieuwe gethematiseerde cosmetics toegevoegd. Zo is er de Wildcard-outfit die komt met een masker dat vier verschillende motieven kent: harten, schoppen, ruiten of klaver. Tevens is er nog een nieuwe 'Cuff Case Back Bling' en een 'Safe Cracker Glider'.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren