1. Epic overweegt maandelijkse betalingen voor Fortnite

Epic overweegt maandelijkse betalingen voor Fortnite

Vijf tot zestien dollar per maand

Epic Games polst naar verluidt bij spelers of zij bereid zijn om maandelijks geld te betalen voor een Fortnite-lidmaatschap.

De ontwikkelaar wil weten of spelers bereid zijn om maandelijks vijf tot zestien dollar te betalen voor een premium abonnement. Geabonneerde spelers krijgen hier maandelijks 1000 V-Bucks, de huidige battle pas en een nieuwe skin voor terug.

Twitter-gebruiker FireMonkey merkte de enquêtes als eerst op en de reacties zijn over het algemeen vrij positief. Echter, een aantal ondervraagden vinden 1000 V-Bucks zeer weinig omdat ze hier vrijwel niets van kunnen kopen in de digitale winkel van de battle royale-game.

Het is onduidelijk of Epic Games de maandelijkse abonnementen ook echt gaat implementeren. Vorig jaar werden er al bestanden gevonden door dataminers die wezen op een jaarlijks abonnement. De ontwikkelaar speelt dus al langer met het idee, maar vooralsnog heeft Epic Games aangegeven niets over de kwestie naar buiten te willen brengen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Verdienen ze nog niet genoeg met die game dan?
  • Wat een schoften zeg. Ga lekker per maand geld vragen en stop met microtransacties.
  • @blue_blade_3

    Maar het is voor DE PEOPLE!
  • Misschien willen ze zo de kosten van het Apple store debacle compenseren, stelletje scheurken.
  • Ruikt naar oplichting.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren