1. Er is een nieuwe mobiele Pokémon-game uitgekomen

Er is een nieuwe mobiele Pokémon-game uitgekomen

Op dit moment alleen in Australië, maar hij moet snel naar andere regio's komen

Pokémon Rumble Rush is gelanceerd voor mobiele apparaten. De game is gebaseerd op Pokeland, een mobiele Pokémon-game die gelanceerd werd als bèta.

PokeLand verdween een aantal jaar geleden plotseling van de radar, maar is nu teruggekomen in de vorm van Pokémon Rumble Rush. De game speelt zich af op eilanden en het is de bedoeling dat de speler de wereld verkent en op zoek gaat naar pokémon. Volgens de Google store-pagina van het spel is het een makkelijk te spelen game met vlotte gameplay.

Pokemon Rumble Rush

Elke twee weken verandert de setting van de game. Denk hierbij aan nieuwe zeeën en eilanden. Waarschijnlijk kunnen spelers met deze veranderingen ook nieuwe pokémon verwachten. Ondertussen moet de speler door middel van levelen verder komen in de game. Als je een level uitspeelt kan je pokémon-erts verdienen. Deze kan je gebruiken om je pokémon sterker te maken. Ook kan je de erts inzetten om een krachtige pokémon op te roepen die jou in een gevecht kan helpen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Is het alleen voor samsung? aangezien er een verwijzing staat naar de google store?
  • @leonkwn deze redenatie snap ik niet. De Google store (officieel Google Play Store genaamd) is op alle Android-apparaten beschikbaar. Ongeacht of het nou Samsung, Huawei, Sony of welk merk dan ook is. Dit in tegenstelling tot de Samsung Galaxy Store, die (zoals de naam al doet vermoeden) alleen beschikbaar is voor Samsung.

    Wel merk ik op dat als ik op de link klik, er een melding verschijnt dat de game niet beschikbaar is in je land (Nederland)
  • @Kwolly Ik bedoelde meer dat het dus niet op de apple store is (iphone's enzovoorts)
  • @leonkwn ah, op die fiets. Als ik google op "pokemon rumble rush ios" zie ik diverse bronnen die zeggen dat hij ook naar iphone komt.
  • @Kwolly oké top ben benieuwd, speel momenteel pokemon quest op iPhone dus ben benieuwd wat rumble te bieden heeft

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren