1. Nieuwe informatie over The Witcher-serie op Netflix
The Witcher 3: Wild Hunt
100% hot!
3 members volgen dit
0 members willen dit
11 members hebben dit

Nieuwe informatie over The Witcher-serie op Netflix

Lees hier meer over de nieuwe Ciri

The Witcher-serieschrijfster Lauren Hissrich heeft meer informatie gedeeld over de aakomende Netflix-serie via haar Twitter-account.

De serie zal waarschijnlijk uitkomen in 2020. Ze vermeldt ook dat het team zo snel werkt al het kan, maar dat kwaliteit voor snelheid gaat. 2020 is dus een inschatting. Daarbij is er ook nog niet besloten wie de cast wordt voor de serie.

Wel weten we dat de serie acht afleveringen zal bevatten. Daarbij stelt Hissrich dat 't misschien weinig lijkt, maar dat ze op deze manier de afleveringen vol actie en verhaal kunnen stoppen zonder dat de serie op een gegeven moment zijn kracht verliest. Bovendien wordt The Witcher geschoten in Oost Europa. "De serie zich nergens anders afspelen", schrijft ze.

"Hoewel adaptaties niet altijd even goed uitpakken ben ik toch wel enthousiast voor The Witcher. Gelukkig wordt de serie gebaseerd op de boeken en niet de games, want dat gaat vaak veel slechter. Bovendien is het verhaal van Geralt interessant en ik zou erg graag een live-action versie van zijn wereld willen zien. De vraag is daarom ook eerder of ik wel kan wachten tot 2020."

- Arran. 

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Laat ze er maar lekker aan werken. Als het af is, is het af. Net zoals CD werkt dus.
  • Lees je tekst eens terug

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren