1. Gerucht: Er wordt aan twee nieuwe live-action Pokémon-films gewerkt

Gerucht: Er wordt aan twee nieuwe live-action Pokémon-films gewerkt

Detective Pikachu verschijnt sowieso in mei

Volgens een nieuw gerucht zouden er twee nieuwe live-action Pokémon-films worden gemaakt.

Dat claimt de website We Got This Covered. Aanstaande mei verschijnt de eerste live-action Pokémon-film in de vorm van Detective Pikachu, waarin Ryan Reynolds de stem van Pikachu voorziet. Legendary Pictures verwacht dat de film een grote hit wordt en zou volgens de site daarom al aan twee andere live-action films rondom de franchise werken.

De eerstvolgende film zou volgens geruchten gaan om Mewtwo. Deze Pokémon-film zou losstaan van de aankomende CGI-remake van de eerste Pokémon-film, Mewtwo Strikes Back Evolution. De tweede film zou het verhaal van de originele Pokémon-games, Red en Blue, in beeld brengen.

Beide films zouden zich in hetzelfde universum als Detective Pikachu afspelen en met een paar kleine connecties verbonden zijn aan die film. Legendary, Game Freak of The Pokémon Company hebben dit gerucht echter nog niet bevestigd.

Afgelopen weekend werd er ook via de officiële Twitter-pagina van Pokémon Detective Pikachu een nieuwe teaser-trailer geplaatst van de film.

Detective Pikachu verschijnt op 8 mei in de Nederlandse bioscoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren