1. The Incredibles krijgt eigen Lego-game

The Incredibles krijgt eigen Lego-game

En hij komt naar de Switch

Er is een Lego-game van The Incredibles in de maak die uitkomt op alle platformen. Het is nog niet bekend of deze gebaseerd zal zijn op de film, The Incredibles 2 die op 27 juni in Nederland uitkomt.

Halverwege januari was er al een gerucht dat er een Lego-game aan zou komen van de Pixar superheldenfilm-serie. Dit nieuws werd toen door Comicbook.com en Eurogamer gebracht. Ondertussen zijn er ook al de fysieke lego-sets gevonden worden in Amerikaanse winkels en The Brick Fan vond op de doos een teaser voor de game. Er staat zelfs dat het spel uit zal komen voor de PlayStation 4, pc, Nintendo Switch en Xbox One. Hiermee is het gerucht bevestigd.

The Incredibles is een is een Pixar-film die zich afspeelt in een superheldenwereld. Nadat enkele van die helden wat fouten hadden gemaakt waardoor ze slecht publiciteit kregen, was de gouden eeuw van superhelden voorbij. Het is nu verboden een superheld te zijn of je krachten te gebruiken. Maar overschakelen is, zelfs jaren later, erg moeilijk, ook voor de familie Parr.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Beetje teveel lego games als je het mij vraagt
  • Een lego Turok game zou ik wel willen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren