1. Er komt een nieuw Rabbids-spel naar China

Er komt een nieuw Rabbids-spel naar China

Het is nog niet duidelijk of het spel buiten China wordt uitgebracht

In een trailer die naar buiten is gebracht is een nieuw Rabbid-spel te zien. Het spel heeft een Chinees thema, en zoals het er uitziet wordt het spel exclusief in China uitgebracht.

Tijdens ChinaJoy gaat ontwikkelaar Ubisoft de nieuwe Rabbids-game aankondigen. Opvallend genoeg werd de video niet geplaatst door Nintendo of Ubisoft, maar door de bekende analist Daniel Ahmad. In deze video is te zien dat het nieuwe spel een partygame gaat worden en met vier spelers gespeeld kan worden.

De Nintendo Switch wordt binnenkort ook eindelijk in China uitgebracht, naar verwachting wordt op dezelfde datum ook dit nieuwe Rabbids-spel gelanceerd. Vorige week kondigde internetbedrijf Tencent nog aan dat er op 2 augustus een persconferentie wordt georganiseerd in samenwerking met Nintendo, in het teken van de lancering van de Nintendo Switch in China.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Lmao, een van de weinig "legale" Games in China.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren