1. Er komt een vernieuwde editie van System Shock 2

Er komt een vernieuwde editie van System Shock 2

Ook System Shock 3 is in aantocht

Nightdive Studios werkt momenteel aan de remake van het eerste System Shock-deel. De ontwikkelaar heeft nu ook aangegeven dat er een vernieuwde en verbeterde versie van System Shock 2 in ontwikkeling is.

Nightdive Studios laat op Twitter weten dat ze bezig zijn met System Shock 2: The Enhanced Edition. Nightdive Studios windt er geen doekjes om "Jullie vragen het, wij maken het", schrijft de ontwikkelaar. System Shock 2 wordt door kenners beschouwd als één van de engste survivalhorrorspellen en wordt beschreven als mede-grondlegger van het genre.

Niet alleen de remakes van de System Shock-spellen houden Shodan, de hoofd antagonist van de franchise, in leven. Eerder werd bekendgemaakt dat OtherSide Entertainment aan het derde deel uit de reeks werkt. Dit gebeurt in samenwerking met ontwikkelaar en docent Warren Spector.

Er zijn nog geen definitieve lanceerdata vrijgegeven voor zowel de remakes als het nieuwe deel. Er moet in elk geval nog even gewacht worden, waarschijnlijk wordt de remake van het het originele spel in 2020 uitgebracht.

Kan je niet wachten op de nieuwe System Shock-titels? Check hier dan alvast de eerste trailer voor System Shock 3.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Alweer? Er was toch al Enhanced Edition ? met betere mods ondersteuning en HD ofzo

    Wat willen ze nu doen dan? UHD?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren